Η Black Orange S.A. είναι μια δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικοακουστικών παραγωγών. Ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005 από τον Γιάννη Ιακωβίδη, ο οποίος έχει συμμετάσχει στην παραγωγή πολλών ξένων και ελληνικών ταινιών μεγάλου μήκους, καθώς επίσης και εκδηλώσεων, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών μικρού μήκους και διαφημιστικών spots.

Το ανθρώπινο δυναμικό με το οποίο συνεργαζόμαστε αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία, όραμα και έντονη δημιουργικότητα. Όλα αυτά συνθέτουν ένα δυναμικό σύνολο με σύγχρονες ιδέες και πάθος για το Σινεμά.

Βασικός μας στόχος είναι το υψηλών προδιαγραφών service για ξένες παραγωγές που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και για ελληνικές παραγωγές που φιλοδοξούν να ξεπεράσουν τα σύνορα και να αποκτήσουν ένα ευρύ, διεθνές κοινό.

Η Black Orange S.A. αναλαμβάνει την παραγωγή, συμπαραγωγή, εκτέλεση παραγωγής και post production διαφόρων ελληνικών και ξένων projects ενώδιαθέτει το δικό της τεχνικό εξοπλισμό, ο οποίος αποτελείται από φορτηγά, φώτα, γεννήτριες, RED cameras, post production  σουίτες κ.ά.

Υπηρεσίες

Budgeting

Location Scouting

Casting

Crew

Camera Rentals

Grip & Lights

Generator

Props & Set Building

Transportation